Kracht

Bij de 'kracht' toestellen van GeroFitness wordt de weerstand bepaald door steekgewichten. Steekgewichten zijn blokken van 5kg of 10kg die met behulp van een steekpen op een specifieke hoeveelheid kunnen worden geselecteerd. 

Alle toestellen worden uitgevoerd met een overbrenging middels een staalkabel met Denhalon coating voor een soepele en geruisloze beweging. Bovenop de stapel met steekgewichten wordt een topblokbeugel gemonteerd waarop tussengewichten van 1,25kg of 2,5kg kunnen worden geplaatst voor kleinere tussenstappen in de weerstand.

Elk toestel is vervaardigd uit stalen koker welke is voorzien van een aluminium grijze coating. 

Kracht

Active filters

€ 4.795,00

De LegPress Easy Access is een toestel voor beendrukoefeningen. Via een drempelloze entree kunt u plaatsnemen om een veelzijdig instelbare stoel waarbij zowel de rugleuning als de hoofdsteun in graden instelbaar zijn. Ook de afstand tussen de verstelbare voetplaat en de stoel is instelbaar.

€ 4.950,00

De bestaande GeroPress is per 1 juni 2021 vervangen door een nieuw model: Geropress V2.

Rechtstreeks trainen vanuit de rolstoel zonder transfer!

NIEUW:  De Geropress V2 is uitgevoerd met een Cleverlift. Deze Cleverlift tilt direct bij aanvang van het trainen de gewichten circa 3 cm omhoog zodat deze tijdens het trainen niet op elkaar slaan.

De Geropress is een toestel dat gemaakt is voor het uitvoeren van arm- en beenoefeningen.

Zowel linker als rechterbeen kunnen gelijktijdig of afzonderlijk van elkaar bewegen.

Ook de armbeweging voor de linker- en rechterarm kunnen afzonderlijk worden bewogen.

Optioneel: Gerostoel
Inclusief topblokbeugel met gewichtjes
Inclusief steekblokkenliften

€ 1.295,00

De Gerostoel is te gebruiken in combinatie met de GeroPress als alternatief voor de roltoel. De Gerostoel heeft een in graden instelbare rugleuning en opklapbare armleuningen. De gehele Gerostoel kan op wielen worden verplaatst.