Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie bij onze Privacy voorwaarden

Verwijder al mijn gegevens na aankoop of verlaten van de site. U kunt deze gegevens na registratie ook zelf inzien en laten verwijderen. Zie hier voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie bij onze Privacy voorwaarden

Verwijder al mijn gegevens na aankoop of verlaten van de site. U kunt deze gegevens na registratie ook zelf inzien en laten verwijderen. Zie hier voor meer informatie

Gerotatie (11310)

Oefeningen met een instelbare hefboom worden uitgevoerd op de Gerotatie

(bekijk de actuele prijslijst)

De Gerotatie Multitrainer
specs-gerotatie
De Gerotatie is een bijzonder veelzijdig oefentoestel voor;
  • armoefeningen
  • beenoefeningen
  • buiktraining
  • rugtraining
  • schouderoefeningen.
De oefeningen worden uitgevoerd door een instelbare hefboom aan te duwen of aan te trekken. De beginstand van de roterende hefboom kan op 360 graden worden ingesteld en er kan vervolgens tegen de hefboom worden geduwd of aan de hefboom worden getrokken. Doordat de hefboom in twee richtingen belastbaar is kunnen er veel meer oefeningen met het toestel worden uitgevoerd.
Voor de staande oefeningen zijn extra handgrepen voor steun tijdens het trainen aangebracht. Aan de onderzijde van de Gerotatie is een aluminium grondplaat geplaatst voor stevigheid van het toestel.
Bij specifieke oefeningen of een gladde vloer wordt geadviseerd om het toestel te verankeren aan de muur. Montagegaten voor muurmontage zijn reeds aanwezig.
Exclusief Gerobank oefenbank

zittend & staand trainen
2-Gerotatie-hoogteverstelling-wagen-vaag
Een uniek onderdeel van de Gerotatie is het feit dat het draaipunt van de hefboom met een eenvoudige handeling kan worden ingesteld in hoogte tussen 55cm en 83cm vanaf de grond gemeten. Door deze unieke eigenschap kunnen zowel staande als zittende oefeningen worden uitgevoerd.
Het is mogelijk om vanaf een oefenbank of stoel te trainen maar ook rechtstreeks vanuit de rolstoel.
Zowel linksom als rechtsom belasten van de hefboom is mogelijk, in beide gevallen wordt de weerstandsstapel geactiveerd met het ingestelde gewicht.

Multifunctioneel rond duwkussen
2-gerotatie-hefoom-vaag
De hefboom kan op elk gewenst beginpunt worden ingesteld. Zodra de hefboom op een specifieke stand is ingesteld kan er aan de hefboom worden getrokken of tegen de hefboom worden geduwd, in beide gevallen is er weerstand. De lengte van de hefboom is instelbaar in 8 stappen De hefboom is voorzien van een rond kussen welke met kunstleder is bekleed en twee handgrepen. Het ronde kussen wordt gebruikt bij beenoefeningen en de buik- en rugspiertraining. De handvaten aan de zijkant van het ronde kussen worden gebruikt tijdens de oefeningen van de armen en schouders.  Het ronde kussen kan met de borst of met de schouders of rug worden weg geduwd. De handvaten aan de zijkant van het ronde kussen kunnen met de handen worden vastgepakt en worden gebruikt voor zowel duw- als trekoefeningen voor training van de armen en schouders.

Extra pulley oefening
specs-gerotatie-pulley (1)
De Gerotatie beschikt naast de oefeningen met de hefboom ook over een pulley waarmee diverse oefeningen kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen kunnen staand voor het toestel worden uitgevoerd maar ook zitten vanaf een Gerobank of vanuit een rolstoel

Specificaties GeroPress
Afmeting verpakking (pallet) 120x80x210cm (LxBxH)
Gewicht +/- 150kg
Oppervlakte toestel 140x80cm
Trainingsoppervlakte toestel circa 200x150cm
Materiaal staal, overwegend koker 80x30mm
Kleur aluminium grijs - Ral 9007
Weerstand 50kg gewichtstapel, per 5kg instelbaar
Topblokbeugel ja, inclusief 0,5kg en 1,25kg gewichten
Steekblokkenlift nee
Bekleding nvt
Zithoogte nvt
Oefenen rechtstreeks vanuit de rolstoel
ja
Stroomaansluiting nee
Garantie 1 jaar op materiaal- en constructiefouten
Levertijd 2-5 weken

gerotatie-leg-extension
gerotatie-voetkick
gerotatie-buikoefening
gerotatie-biceps


2-gerodetails-letterlogo

Staalkabel

Wij gebruiken gecoate staalkabels en speciale kogelgelagerde kunststof kabelwielen. Wij maken de staalkabel op de juiste lengte door een kabeloog met kabelklem op de staalkabel te persen.
Staalkabels moeten regelmatig vervangen worden. Invetten met een beetje vaseline verlengt de levensduur van een staalkabel.

staalkabel en kabelwiel specificaties


Aluminiumgrijs - RAL9007

Alle stalen onderdelen van de GeroFitness toestellen worden voorzien van een aluminium grijze poedercoating met de kleurcode RAL9007. De poedercoating zorgt voor een duurzame bescherming tegen corrosie en beschadigingen en kan met warm water met een zeepoplossing worden schoon gemaakt.

RAL9007


Trek & Draaiknop

Op GeroFitness toestellen zitten de herkenbare rode trek & draaiknoppen.
Draai de knop los door 1 slag linksom te draaien. Trek de knop omhoog en verstel de positie. Zodra u hoort dat de pen van de knop in het gaatje klikt draait u de knop een slag naar rechts tot de knop weer vast zit. Door het aandraaien haalt u de speling weg.

rode trekknop


Topblokbeugel

Gerofitness toestellen worden vaak voorzien van een topblokbeugel en 2 gewichtsschijven van 0,5kg en 2 gewichtsschijven van 1,25kg. De steekgewichten zijn per 5kg instelbaar, door gebruik te maken van de gewichtsschijfjes is het mogelijk om tussenstappen van 0,5kg te maken

topblokbeugel-met-gewichten specificaties

2-handshake

Dealers
Het gehele assortiment wordt via gespecialiseerde dealers verkocht. Bekijk ons dealeroverzicht en neem contact op met één van de dealers voor meer informatie.
Alleen de dealers die op de dealerlijst staan mogen de producten van Gerofitness verkopen.

2-pricelist

Prijzen
Bij alle toestellen wordt de geadviseerde verkoopprijs inclusief en exclusief 21% BTW vermeld. Een volledig overzicht van alle prijzen kunt u vinden op onze prijslijst.

2-transport

Bezorgen
Alle toestellen worden door ons gebruiksklaar afgemonteerd en op pallets bezorgd. In overleg met uw dealer kunnen de toestellen rechtstreeks bij u in het magazijn worden bezorgd. U vind meer informatie over onze expediteur en over levertijden op onze pagina bezorginformatie

tools

Onderhoud & service
Voor het uitvoeren van jaarlijks onderhoud en service kunt u contact opnemen met uw dealer. Gerofitness zorgt voor onderdelen maar voert geen reparatie op locatie uit. Voor het bestellen van onderdelen kunt u kijken op www.GeroShop.nl

certificat

Kwaliteit
Gerofitness toestellen krijgen allemaal een kwaliteitscontrole voordat ze de fabriek verlaten. elk toestel wordt voorzien van een serienummer met leveringsdatum. Bij het ontbreken van dit serienummer vervalt de garantie. U leest meer over onze kwaliteit op de pagina: kwaliteit & keuring

questions

Vragen?
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur.

>Telefoonnummer: 0900-2502500
>Whatsapp: 085-200 7401
>Mail: contactformulier